Gina del Rio debuta amb la 18ª plaça a l’sprint dels Mundials júniors de Whistler

Dissabte, 28 Gener 2023

Els Campionats del Món júniors d’esquí de fons es disputen aquest any a Whistler, al Canadà, i ho fan amb la presència de Gina del Rio com a representant de la Federació Andorrana d’Esquí. L’andorrana ha finalitzat al top20, la 18ª, a la cursa sprint clàssic que obria la cita canadenca.

Copa d’Europa d’eslàlom, EYOF, i a Andorra el gegant al Pas de la Casa i la Copa Burger King

Dissabte, 28 Gener 2023

Avui la competició en esquí alpí tenia quatre fronts: Carla Mijares disputava la Copa d’Europa d’eslàlom, els EYOF acollien el supergegant per tancar la competició, i ja a Andorra el Pas de la Casa rebia un gegant FIS corresponent al Trofeu Francesc Viladomat, mentre que al Tarter s’ha celebrat el Trofeu Marmota corresponent a la Copa Burger King.

Gina del Rio debuta als Mundials júniors de Whistler amb l’sprint

Divendres, 27 Gener 2023

Els Campionats del Món júniors d’esquí de fons es disputen aquest any a Whistler, al Canadà, i ho fan amb la presència de Gina del Rio com a representant de la Federació Andorrana d’Esquí.

Irineu Esteve es reivindica amb la 15ª posició als 10km de la Copa del Món de Les Rousses

Divendres, 27 Gener 2023

Després del Tour de Ski que Irineu Esteve va finalitzar no com esperava a nivell general, l’andorrà s’ha reivindicat avui una vegada més a la Copa del Món amb una fantàstica 15ª posició als 10km individuals de Les Rousses, Premanon.

Carola Vila torna a la Copa del Món amb el seu tercer millor resultat: 36ª als 10km de Les Rousses

Divendres, 27 Gener 2023

Feia més d’un any que Carola Vila no competia a la Copa del Món i avui als 10km individuals de Les Rousses (França) ho ha fet amb un molt bon rendiment després de ser 36ª i, a més, marcar així el seu tercer millor resultat en WC en la seva carrera.

Mijares, out a la primera mànega de la Copa d’Europa d’esàlom de Vaujany

Divendres, 27 Gener 2023

Avui arribava una nova cita de la Copa d’Europa de tècnica, amb la cursa d’eslàlom de Vaujany, a França, on Carla Mijares hi era present.

Calvo, Estruga i Ebri, out al gegant dels EYOF

Divendres, 27 Gener 2023

Avui s’ha disputat a Itàlia el gegant del Festival Olímpic de la Joventut d’Europa, amb Àlvar Calvo, Pirmin Estruga i Eric Ebri a la sortida.Properes curses

WSC ANDORRA 2029
Recull FAE 2022
Botiga

10 Normes de seguretatAlpí
Fons
Surf de Neu
Estil Lliure