L’EEBE U19 realitza una primera estada a Les Deux Alpes

El grup U19 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) de la Federació Andorrana d’Esquí es troba a Les Deux Alpes per tal de fer una primera trobada de convivència i esquí, aprofitant a més les excel·lents condicions de neu de l’estació francesa.

Llegeix més...

Irineu Esteve entrena a Font Romeu i segueix el tractament de l’esquena

Irineu Esteve combina les seves sessions de preparació de pretemporada entre Font Romeu i Andorra. L’esquiador de fons, principalment, entrena a l’estació francesa on té més facilitats per poder sortir a entrenar en rollerski. El seu dia a dia alterna diverses fases d’entrenament i descans, amb sessions de rollerski, carrera a peu, bicicleta i gimnàs. Tot ho fa mantenint el tractament de l’esquena que, a llarg termini, haurà d’acabar amb les molèsties que ha arrossegat la temporada passada.

Llegeix més...

Els sistemes educatius del país esdevenen part activa de la candidatura Andorra 2029

La candidatura als Mundials d’esquí Andorra 2029 ha estat present a tots els infants del país a través dels sistemes educatius del país al llarg dels anys de promoció del projecte, tant en la candidatura del 2027 com en l’actual. Un dels punts més destacables i imperatius en l’argumentari és el llegat que l’esdeveniment deixaria, tant en polítiques mediambientals, com en la mobilitat, com en la inclusió i l’accessibilitat, o en les instal·lacions, entre d’altres.

Llegeix més...

Xavier Salarich i Àxel Esteve s’incorporen al cos tècnic dels grups EEBE

La Federació Andorrana d’Esquí està treballant aquestes setmanes en el tancament dels diferents equips de competició de la pròxima temporada. El català Xavier Salarich i l’andorrà Àxel Esteve són les novetats del cos tècnic dels grups d’Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE). 

Llegeix més...