Andorra presenta les Finals de la Copa del Món a la reunió de tardor de la FIS

Divendres, 30 Setembre 2022

Avui a Zurich, en el marc de la reunió de tardor de la FIS, el comitè organitzador de les Finals de la Copa del Món d'esquí alpí d'Andorra -13 al 19 de març del pròxim any- ha presentat l'esdeveniment amb una resposta molt positiva per part de l’organisme internacional així com dels seus diferents estaments, incloent-hi els directors de les diferents seus del gran circ blanc.

Intensa activitat per a tots els equips d’alpí de la FAE

Dimarts, 27 Setembre 2022

Els diferents equips d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí estan en plena pretemporada però ja pensant en les primeres curses, algunes ja realitzades en alguns casos, i d’altres a punt de competir. En tot cas, continuen entrenant cada grup a un lloc diferent, intentant optimitzar els recursos de cada lloc d’esquí.

L’equip de fons entrena al túnel d’Oberhof

Dimarts, 27 Setembre 2022

L’estructura de fons està complint amb la planificació inicial que marcava per a aquestes setmanes una estada a Oberhof (Alemanya), on disposen d’unes molt bones instal·lacions per entrenar al túnel d’esquí, així com al circuit de roller.

Maeva Estevez i Mario Da Cruz, a l’Snowzone de Madrid 

Divendres, 16 Setembre 2022

Maeva Estevez i Mario Da Cruz han realitzat unes sessions d’entrenaments en els últims dies a l’Snowzone de Madrid. Es tractava del primer contacte amb neu de la rider andorrana després de l’operació, i un pas més en el camí de recuperació.

Tres top10 més per als joves U19 de l’EEBE a Antillanca 

Dijous, 15 Setembre 2022

Les curses FIS d’Antillanca (Xile) han arribat al seu final amb un últim eslàlom amb la participació dels joves esquiadors del grup U19 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE). L’equip ha tornat a acabar amb tres corredors al top10.

Xavi Cornella, 14è a l’últim eslàlom SAC de Cerro Castor

Dijous, 15 Setembre 2022

Cerro Castor (Argentina) ha tancat les curses que tenia programades per a aquests dies amb l’últim eslàlom SAC (South American Cup), amb la presència de l’equip nacional. Xavier Cornella ha estat avui 14è.

Àxel Esteve: “He fet el millor resultat de la meva carrera esportiva”

Dijous, 15 Setembre 2022

El primer eslàlom SAC de Cerro Castor (Argentina) serà molt recordat per Àxel Esteve. Tot i estar en pretemporada, tot i estar en l’inici de les competicions i en el procés d’adaptació abans de començar la campanya d’hivern a Europa, l’andorrà va aconseguir el seu millor resultat en la seva carrera esportiva. Va ser segon amb 23.42 punts FIS, fita que li permetrà tenir un millor dorsal en les pròximes carreres i millorar en el rànquing mundial.