Irineu Esteve entrena a Font Romeu i segueix el tractament de l’esquena

Irineu Esteve combina les seves sessions de preparació de pretemporada entre Font Romeu i Andorra. L’esquiador de fons, principalment, entrena a l’estació francesa on té més facilitats per poder sortir a entrenar en rollerski. El seu dia a dia alterna diverses fases d’entrenament i descans, amb sessions de rollerski, carrera a peu, bicicleta i gimnàs. Tot ho fa mantenint el tractament de l’esquena que, a llarg termini, haurà d’acabar amb les molèsties que ha arrossegat la temporada passada.

Llegir més

Els sistemes educatius del país esdevenen part activa de la candidatura Andorra 2029

La candidatura als Mundials d’esquí Andorra 2029 ha estat present a tots els infants del país a través dels sistemes educatius del país al llarg dels anys de promoció del projecte, tant en la candidatura del 2027 com en l’actual. Un dels punts més destacables i imperatius en l’argumentari és el llegat que l’esdeveniment deixaria, tant en polítiques mediambientals, com en la mobilitat, com en la inclusió i l’accessibilitat, o en les instal·lacions, entre d’altres.

Llegir més

Balanç de temporada de l’equip de fons

Avui ha tingut lloc a la seu d’Andbank, patrocinador principal de la secció d’esquí de fons de la FAE, el balanç de la temporada de l’estructura. L’acte ha comptat amb la presència de Laura Orgué, directora de l’equip de fons, el tècnic Xabier del Val, a més del secretari general de la FAE, Lluís Ruiz, i Maria Suárez, directora Banca País d’Andbank.

Llegir més