Balanç de la temporada de Lluís Marín

Dimarts, 16-4-13

Lluís Marín ha fet avui balanç de la temporada, en què ha estat 36è en el rànquing mundial de punts FIS, i 27è pel que fa a la general de la Copa del Món de boardercross. “Noto decepció en l’entorn”, ha dit avui, després d’una temporada marcada per la caiguda que va patir als Mundials d’Stoneham, i que van suposar “un abans i un després”, segons hi va afegir el director tècnic de la FAE, Carles Visa.

Llegir més

Gutiérrez, 18a a l’eslàlom FIS de Samnaun

Dilluns, 8-4-13

Mireia Gutiérrez ha competit avui a l’eslàlom FIS de Samnaun, a Suïssa, on ha estat 18a. L’andorrana ha fet un temps de 1.10.70 i 30,97 punts FIS. La vencedora ha estat la suïssa Michelle Gisin, amb un crono de 1.08.28.

Llegir més

Domini absolut dels germans Origone al Kilòmetre Llançat

Diumenge, 7-4-13

Els germans italians Simone i Ivan Origone han marcat el ritme en la prova de la Copa del Món de Kilòmetre Llançat celebrada aquest matí a Grau Roig. Tots dos germans han estat al capdavant de la general al llarg de tota la jornada, però finalment Ivan (el petit) s’ha endut la victòria a les Antenes sent l’únic esquiador de tota la jornada en superar els 150 quilòmetres per hora (150,69). Tot això, en un dia en que Luc Cristina, responsable d’homologacions i delegats tècnics de quilòmetre llançat de la Federació Internacional d’Esquí (FIS), ha lloat la pista Antenes, i en visitar la Riberal ha destacat les grans opcions de Grandvalira per acollir al 2015 els Campionats del Món d'aquesta disciplina.

Llegir més

Aguareles és 14è al Total Fight de Grandvalira

Diumenge, 7-4-13

Cap de setmana màgic per als esquiadors catalans i andorrans que culmina amb la tercera plaça del veterà freeskier barceloní i una meritòria quarta posició per Noah Albadalejo. Pel que fa a la resta d’esquiadors catalans i andorrans cal dir que Ian Serra ha acabat la prova en 6è lloc i que Àlex Parera, Carlos Aguareles i Xavi Roig s’han situat en 13è, 14è i en 15è lloc respectivament.

Llegir més

Compte enrere per la Copa del Món de Kilòmetre Llançat de Grandvalira

Dijous, 4-4-13

Un mes després de la Copa d'Europa d'esquí alpí masculí disputada a Soldeu, Grandvalira torna a acollir una competició d'alt nivell: la Copa del Món de Kilòmetre Llançat. Aquest matí s'ha presentat en roda de premsa la competició a la qual han assistit el director de cursa, Juanjo Gardella, el corredor anglès Jan Farrell i la directora de màrqueting, comunicació i qualitat de MoraBanc Mireia Maestre, patrocinador oficial de la competició.

Llegir més

Biatló: Balanç de la temporada de Laura Soulié

Soulie, durant els passats Mundials de Nove Mesto. (Foto: VIANNEY THIBAUT/AGENCE ZOOM)

Dimecres, 3-4-13

Avui la biatleta Laura Soulié ha fet balanç de la temporada 2012-2013. L’andorrana ha acabat la campanya en la 26a posició per nacions a la Copa del Món, assolint el 86è lloc individualment, tot repartit en la 63a posició en les curses individuals, la 83a en les carreres sprint, i la 77a en les de persecució. A més, Laura Soulié es troba en el lloc 28 de la llista d’entrada dels Jocs Olímpics de Sochi 2014, és a dir a una plaça d’obtenir el bitllet, ja que en categoria femenina són 27. Sempre que hi hagi alguna renúncia, ella serà la primera en entrar.

Llegir més