Verdú no corre el segon gegant de la Copa del Món d’Aspen

Dissabte, 02 Març 2024

Joan Verdú no correrà avui al segon gegant de la Copa del Món d’Aspen, als Estats Units. Les condicions no són les idònies i l’equip ha decidit que per mantenir en les millors condicions l’esquena de l’esquiador, és més convenient pensar en la pròxima cita, a Kranjska Gora (Eslovènia), del pròxim dissabte.

Joan Verdú ha de renunciar a la primera cursa d’Aspen

Divendres, 01 Març 2024

La Copa del Món d’Aspen (Estats Units) ha arribat en un moment en què Joan Verdú estava en ple procés de recuperació de la seva lesió a l’esquena. Malauradament, l’andorrà avui no ha pogut prendre la sortida a la primera cursa de gegant de les dues previstes.

Les pròximes curses dels grups EEBE U16 i U19

Divendres, 01 Març 2024

La temporada inicia la seva part final i ho fa amb els equips de l’Esquí Estudi Batxillerat Esportiu preparats per les pròximes carreres. 

Anul·lat pel mal temps el segon supergegant de la Copa d’Europa de Sarntal amb Jordina Caminal

Divendres, 01 Març 2024

Avui s’havia de disputar el segon supergegant de la Copa d’Europa de Sarntal (Itàlia), amb la presència de Jordina Caminal, però finalment s’ha anul·lat pel mal temps.

Verdú, dorsal 9, però decidirà si corre a Aspen a l’últim moment

Divendres, 01 Març 2024

Avui és el dia de cursa a Aspen (Estats Units), amb el gegant de la Copa del Món (18.00h, hora andorrana, primera mànega). Joan Verdú, que arrossega problemes a l’esquena des de la cita del dissabte passat a Palisades Tahoe, té assignat el dorsal 9 però la decisió de si participa o no a la carrera la prendrà en l’últim moment.

Mario da Cruz tanca la temporada per culpa d’una encefalitis

Dijous, 29 Febrer 2024

Mario da Cruz tenia intenció de competir a la Copa del Món de Sierra Nevada, però no només no podrà fer-ho, sinó que finalment tanca la temporada en patir una sobtada encefalitis.

Jordina Caminal, 47ª al supergegant, a només 0.86 dels punts de Copa d’Europa

Dijous, 29 Febrer 2024

Jordina Caminal ha tornat avui a competir i ho ha fet a la Copa d’Europa de supergegant de Sarntal (Itàlia). L’andorrana s’ha quedat a menys d’un segon de puntuar en EC.Properes curses

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
4
5
6
7
12
18
19
21
22
25
26
27
WSC ANDORRA 2029
Recull FAE 2023
Botiga

10 Normes de seguretatAlpí
Fons
Surf de Neu
Estil Lliure