Dos podis per a Esteve a Sierra Nevada i la segona millor cursa de la temporada per a Cornella

Avui s’han disputat a Sierra Nevada les últimes curses de la temporada amb els Campionats d’Espanya d’eslàlom de Sierra Nevada i una cursa FIS. Àxel Esteve ha estat tercer a les dues curses, mentre que Xavier Cornella ha assolit el seu segon millor resultat del curs en la disciplina tècnica.

Esteve ha estat tercer a la primera (NC) i a la segona cursa (FIS). A la primera, l’andorrà marcava el tercer temps a 1.88 del guanyador, l’espanyol Aingeru Garay, mentre que segon era el també espanyol Tomás Barata a 1.39. Quart finalitzava Xavier Cornella, a 2.10, mentre que Pere Cornella era 13è. No han completat la cursa Àlvar Calvo i Marc Fernández.

A la segona carrera d’eslàlom, Esteve ha millorat per acabar tercer a 0.54 de Tomás Barata (1.44.88), mentre que segon ha estat el també espanyol Jonas Sánchez a 0.41. 

Segona millor cursa de la temporada per a Xavier Cornella

Quart ha finalitzat Xavier Cornella, a 0.87 i amb 29.06 punts FIS, quan tenia 28.36, el que suposa la seva segona millor cursa de la temporada. La primera va ser a Pozza di Fassa el passat 25 de gener, quan va marcar 28.41. 

En aquesta segona cursa no han pogut completar-la Pere Cornella, Marc Fernández i Àlvar Calvo.