Àxel Esteve s’imposa a l’eslàlom de la Molina, amb Àlex Rius tercer

Avui s’ha disputat a La Molina l’eslàlom del Campionat de Catalunya absolut, I Memorial Lluís Breitfuss, amb doble podi andorrà: victòria d’Àxel Esteve i tercera plaça d’Àlex Rius.

Esteve s’ha imposat amb 1.12.35, després d’una primera mànega en què ha fet un molt bon temps, amb gairebé un segon respecte al segon millor crono, i una segona en què ha sabut regular. Finalment, ha estat segon l’espanyol Roger Barceló, a 1.23, mentre que tercer ha estat Àlex Rius a 1.72.

La llàstima ha estat el Xavier Cornella, que estava en posició de lluitar per estar també al podi, però a la segona ha enforquillat i ha quedat fora.

L’equip EEBE U19 també hi ha estat present, amb Eric Ebri 13è, Maià Font 23è i Martí Llort 24è. També han acabat els andorrans Robert Solsona, 12è, Antoni Bea, 28è, i Jan Torres, 30è. No han pogut completar la segona mànega Pirmin Estruga, Àlvar Calvo, Marc Fernández, Salvador Cornella, Tomás Mijares i Marc Delgado.

Cornella rep el premi d’ahir, quan va ser segon i va fer punts en gegant

Avui s’ha fet també el lliurament de premis del gegant del dia anterior, quan Xavier Cornella va ser segon i va assolir, a més, la seva millor puntuació FIS en la disciplina, amb 42.39, quan ins el moment tenia 47.93.

FOTO: FAE