10 seleccionats U14 i U16 corren a l’Scara de Val d’Isère

Des de la Federació Andorrana d’Esquí s’ha seleccionat 10 esquiadors i esquiadores per formar part de l’edició 2024 de l’Scara, competició internacional d’U14 i U16 que compta amb una altíssima participació i més de 20 països representats. Per part d’Andorra competiran quatre dones i sis homes. La cita és dijous i divendres a Val d’Isère.

En categoria U14, els seleccionats han estat Júlia Capdevila (SEC), Vicky Gallerani (SEC), Marc Visa (ECA) i Thomas Breitfuss (PCGR).

Els seleccionats en categoria U16 són Etna Pou (PCGR), Xènia Cerro (PCGR), Jan Visa (ECA), Max Black (SEC), Hans Breitfuss (PCGR) i Eric Mitjana (SEC).

Supergegant i eslàlom, dijous i divendres

La competició es disputarà dijous i divendres. Per demà dijous hi ha previst el supergegant pels U14 i l’eslàlom pels U16. El divendres, els U14 disputaran l’eslàlom, mentre que els U16 correran el supergegant.

L’Scara és una competició internacional per les categories inferiors que, segons l’organització, atreu a més d’un miler de competidors, la majoria francesos però també uns 300 participants de fora de França. 

FOTO: FAE