Àxel Esteve, campió d’Andorra d’eslàlom

Avui s’ha disputat a la pista Esparver l’eslàlom dels Campionats d’Andorra, amb Àxel Esteve campió en categoria masculina. A més, a la cursa han millorat punts Salvador Cornella i, lleugerament, Maià Font.

Esteve ha estat tercer a la cursa i el primer andorrà en una jornada guanyada pel francès Victor Muffat-Jeandet. L’esquiador de la FAE ha marcat un crono de 1.38.60, a 1.23 del francès i a mig segon del també francès Antoine Azzolin, que ha estat segon. 

També a dins del top10 de la cursa ha finalitzat Xavier Cornella, segon andorrà en la 7ª posició de carrera amb +2.79.

Punts FIS per a Salvador Cornella i Maià Font

La cursa ha tingut també dues bones notícies més, els punts que han millorat Salva Cornella i Maià Font. Cornella, que ha acabat 15è i tercer andorrà (+3.76), ha marcat 48.20 punts que milloren els seus actuals 62.08. Igualment, i tot i que lleugerament, Maià Font ha millorat els seus actuals 84.52 punts FIS amb els 83.21 d’avui. 

Font ha estat 25è en cursa. Per davant han acabat Robert Solsona (19è) i Àlvar Calvo (22è). Més avall en la classificació ha finalitzat el també andorrà Marc Delgado, 34è.

No han completat la segona mànega Nico Daban, Martí Llort, Àlex Rius i Eric Ebri, mentre que a la primera no han finalitzat els andorrans Tomàs Mijares, Jan Torres, Antoni Bea, a més de Pere Cornella, Marc Fernández i Pirmin Estruga.

Calendari:

30 de març: SL NC a la pista Esparver

31 de març: SL FIS a la pista Esparver (9:00h 1ª mànega, 11:15h 2ª mànega)

1 d’abril: GS NC a la pista Avet

2 d’abril: GS FIS a la pista Avet

FOTO: FAE