Joan Verdú presenta l’Ski Camp adreçat als 34 tecnificats U14 dels clubs andorrans

Joan Verdú ha presentat avui al Palau de Gel una nova edició de l’‘Ski Camp U14 Joan Verdú’. Aquesta iniciativa neix desinteressadament de la mà de l’esquiador andorrà, que vol aportar el seu coneixement i experiència actuals als més joves. El campus està adreçat a tots els tecnificats U14 de tots els clubs del Principat. En total, seran 34 joves que gaudiran de dues jornades intenses els pròxims 6 i 7 d’abril, amb la meitat d’ells un dia, i l’altra meitat l’altre dia.

Aquest ‘Ski Camp U14 Joan Verdú’ no implica cap despesa per als participants, ni el Joan Verdú rep res a canvi, sinó que es fa gratuïtament. La idea és que la iniciativa serveixi pel futur dels joves esquiadors, que són el futur real de l’esquí del país. El programa del campus tractarà diversos aspectes, com traslladar als tecnificats U14 el que fa el Joan no només en el seu treball a pistes, sinó també fora. 

A més, el campus inclou entrenament de gegant, dinar al Centre de Tecnificació d’Ordino, anàlisi de vídeo, preparació física, preparació de material d’esquí, i també una xerrada-taller final del Joan i tot el seu equip amb els participants, amb temes sobre la taula com la nutrició, la importància dels detalls en la vida d’un esportista i tot el que l’envolta per poder ser cada vegada millor.

L'acte, al qual han assistit gran part dels tecnificats i les seves famílies, ha comptat amb la presència de Joan Verdú, a més de Roger Vidosa, director d'alpí de la Federació Andorrana d'Esquí, i Pol Ferrer, membre de l'equip de Joan Verdú.

Joan Verdú: "Per mi és un orgull immens poder aportar el meu granet de sorra per fer créixer l'esquí andorrà. Crec que els joves que participen al nostre campus es poden dur una experiència molt positiva per al seu futur, i espero que el que viuran els sigui d'ajuda. La idea és sempre que ells aprofiten el que els podem explicar i el que poden viure durant els dos dies de campus. En el seu moment a mi m'hagués anat molt bé haver tingut aquestes referències quan era com ells, i per això realitzem aquesta cita gratuïta amb tots els tecnificats U14 de tots els clubs d’Andorra".

FOTO: Creand Supporting