Bon regust abans de tornar a casa: Esteve 7è i Cornella 22è a l’eslàlom dels Nacionals danesos

Avui s’ha disputat a Trysil (Noruega) l’eslàlom corresponent al Nacional de Dinamarca, amb Àxel Esteve 7è i Xavier Cornella 22è.

Esteve ha marcat un temps de 1.36.72, a 1.18 del guanyador, el noruec Hans Grahl-Madsen (1.35.54), en una cursa en què en la primera ha acabat 12è i a la segona mànega assolia el 9è temps. Finalment, es quedava 7è en una bona cursa per ell, segons ha explicat el tècnic Greg Ribotto.

Per la seva part, Cornella ha finalitzat 22è en una jornada en què a la segona mànega ha sabut readaptar-se i solucionar els problemes de la primera. L’andorrà ha marcat un temps de 1.38.18, a 2.64 del guanyador. A la primera mànega se situava 28è, però a la segona remuntava posicions fent a més el 5è temps de mànega.

Amb aquesta cursa, l’equip tanca l’estada a Escandinàvia i inicia el viatge de tornada al Principat.

Greg Ribotto, entrenador: “Hem acabat bastant bé aquesta estada. L’Àxel ha fet una bona cursa completa, ha faltat molt poc per ser una cursa perfecta, alguna imperfecció que es pot arreglar però globalment ha estat bé. Dues bones mànegues, sobretot la segona. Al Xavier a la primera li ha costat agafar el ritme, no ha tingut un bon ritme de cursa i no ha aguantat la velocitat que necessitava. Una mànega correcta, aquesta primera, i una molt bona segona, on ha remuntat i ha canviat el ritme de la primera. Els dos han fet una bona segona mànega”.