Irineu Esteve tanca 40è i amb bones sensacions els 20km mass start de la Copa del Món de Falun

Irineu Esteve ha tancat avui la Copa del Món amb els 20km mass start en lliure, última cita de les finals que s’han disputat aquest cap de setmana a Falun (Suècia). L’andorrà ha estat avui 40è.

Esteve ha finalitzat 40è amb un temps de 48.42,0, a 1.35,6 del guanyador, que avui ha tornat a ser el noruec Johannes Hoesflot Klaebo (47.06,4). L’andorrà ha acabat a 41 segons del 30è. Esteve, que sortia molt endarrerit amb el dorsal 57 perquè li han pujat molt els punts degut a la inactivitat d’aquesta temporada, a la primera volta ha vist com el ritme era lent i s’ha quedat enrere, però ha començat a reaccionar per recuperar posicions. “He anant empalmant amb grups i al final l’última volta sí que se m’ha fet una mica dura”, segons ha explicat, i ha perdut algunes posicions. 

Irineu Esteve, fondista: “Dissabte en tècnica vaig esquiar bastant malament. Era la cinquena intensitat en tres mesos de clàssic, així que tampoc podia pretendre molt. El feeling i això, bastant bé, però el resultat va ser el que va ser (43è). 

“Avui, sincerament, pensava que estava molt fort. Crec que estic en molt bona forma però el resultat no ho ha reflectit. Sincerament estic una mica decebut aquest resultat perquè pensava que podia estar al top30 i no ha sigut així”. 

“Content en general perquè he intentat arribar aquí amb tot el que podia, no ho he donat per perdut i cada cop ha anat millor. L’esquena va bé, així que és una llàstima que s’acabi ara la temporada, quan començo a trobar-me molt bé”.

FOTO: Modica / Nordic Focus