Podi per a Carla Mijares a l’eslàlom dels Nacionals d’Hongria a Kronplatz

Avui Carla Mijares ha aconseguit un nou podi, en aquesta ocasió a Kronplatz (Itàlia), on ha estat segona a l’eslàlom corresponent als Nacionals d’Hongria. És el sisè podi de la temporada per a ella.

L’andorrana ha acabat segona amb 1.23.89, a 0.47 de la guanyadora, l’eslovena Nika Tomsic, que s’ha imposat amb 1.23.42. Tercera ha estat la italiana Celina Heller a 0.95 de Tomsic.

A la primera mànega, Mijares se situava tercera a 0.75 de Tomsic, que guanyava la mànega. A la segona, l’esquiadora andorrana aconseguia fer el millor temps amb 42.36, mentre que Tomsic es deixava 0.25. Així les coses, Mijares assolia la segona posició definitiva.

Ara, a per la Copa d’Europa

Ara l’andorrana posa el seu objectiu en la pròxima Copa d’Europa d’eslàlom, a Norejfell (Noruega), els dies 13 i 14 de març.

Caminal i Garcia corren demà a Pozza

Demà és dia de cursa per a la resta de l’equip femení, que disputarà el gegant FIS de Pozza di Fassa. Amb tot, només estaran al portilló Jordina Caminal i Clàudia Garcia, ja que Íria Medina encara té alguns problemes al genoll que no li permeten competir.