Joan Verdú ha de renunciar a la primera cursa d’Aspen

La Copa del Món d’Aspen (Estats Units) ha arribat en un moment en què Joan Verdú estava en ple procés de recuperació de la seva lesió a l’esquena. Malauradament, l’andorrà avui no ha pogut prendre la sortida a la primera cursa de gegant de les dues previstes.

L’equip ha treballat durant tota la setmana per la recuperació de Joan Verdú, sent conscients en tot moment que la participació a la primera cursa d’Aspen seria complicada. Finalment, així ha estat, i encara que l’andorrà ha intentat per tots els mitjans estar al portilló de sortida, al final les sensacions no eren bones i les molèsties impedien la seva presència en carrera. En tot cas, l’evolució de la lesió hi és, i per tant no es descarta res per demà.

Per demà, segon dia de cursa d’aquesta Copa del Món, i pel que fa al Joan el procediment serà el mateix d’avui: analitzar com es troba, intentar fer el reconeixement i una posada a punt adequada, i competir si existeix la possibilitat de fer-ho o, per contra, renunciar a la cursa i així estar preparat per la següent, Kranjska Gora (Eslovènia), el pròxim dissabte 8 de març.

Demà, novament, la cursa començarà a les 18:00h, hora andorrana, en la primera mànega, mentre que la segona mànega està prevista per les 21:00h.

FOTO: Agence Zoom