Els problemes d’esquena impedeixen Joan Verdú competir a la 2ª mànega de la Copa del Món de Palisades Tahoe

Avui s’ha disputat a Palisades Tahoe (Estats Units) la cursa de gegant de la Copa del Món amb Joan Verdú a la sortida amb el dorsal 15. L’andorrà, però, després de ser 22è a la primera mànega, a la segona no pot prendre la sortida pel culpa del mal d’esquena que pateix.

Joan Verdú ha intentat avui donar-ho tot a la Copa del Món de Palisades Tahoe però ha estat impossible continuar. Després d’una primera mànega en què se situava 22è amb +2.49, finalment en el descans entre mànegues ha pres la decisió de no disputar la segona en estar bloquejat de l’esquena.

L’andorrà arrossegava molèsties aquesta última setmana i avui el dolor ha augmentat de manera que l’ha impedit competir a la segona mànega de la Copa del Món, tot i que estava classificat i havia de sortir, a partir de les 22:00h (hora andorrana), en 9ª posició després d’haver estat el 22è temps a la primera.

Ara el corredor treballa per recuperar-se i disputar amb les màximes garanties les pròximes dues cites nord-americanes de la Copa del Món, a Aspen, el pròxim divendres 1 de març i dissabte 2.

FOTO: Alexis Boichard / Agence Zoom