Joan Verdú, abans de Palisades Tahoe: “Estic amb molta confiança”

Joan Verdú disputa demà la primera de les tres cites de la Copa del Món als Estats Units. L’estació de Palisades Tahoe serà l’escenari del gegant què tindrà un horari diferent a Andorra: les 19:00h la primera mànega i les 22:00h la segona. L’esquiador andorrà arriba motivat per aconseguir el millor resultat possible.

Joan Verdú ha estat entrenant aquesta setmana als Estats Units per preparar aquesta primera prova nord-americana. Les dues pròximes seran el cap de setmana vinent (divendres 1 i dissabte 2) a Aspen. La primera, però, es disputa demà dissabte a Palisades Tahoe, on l’andorrà ja va competir l’any passat, just ara fa un any (25 de febrer), i on va acabar 19è sumant 12 punts de WC.

“Estem a Palisades Tahoe, portem una setmana als Estats Units, adaptant-nos una mica a la neu i les condicions una mica particulars d’aquesta zona”, ha explicat l’esquiador, que avui “volia fer un petit warm up per preparar la carrera de demà”, però ha preferit descansar: “El problema és que tinc algunes molèsties a l’esquena i hem preferit quedar-nos tranquils, acabar de recuperar i espero demà estar millor i atacar la carrera en plenes facultats”. Verdú es troba amb “molta confiança” i assegura que anirà “a buscar bastant gas”.