Cande Moreno passarà per quiròfan i dona la temporada per tancada

Cande Moreno haurà de passar per quiròfan per operar-se els lligaments creuats del genoll dret. Després de les proves i anàlisis de la situació que s’han fet les últimes setmanes, la decisió final és que el pròxim 27 de febrer serà el dia de l’operació.

L’andorrana es va lesionar després de la caiguda a Cortina d’Ampezzo, quan competia en el descens de la Copa del Món del passat dia 27 de gener. Moreno va patir un fort impacte contra les xarxes de protecció i com a conseqüència de la caiguda es va fer mal al genoll dret.

L’esquiadora es va afectar el lligament lateral, pel qual ha estat treballant les últimes setmanes en la recuperació, però també es va quedar afectat el creuat anterior, el qual, tot i no estar trencat, no estava en les millors condicions i, davant de la impossibilitat natural de la seva regeneració, la decisió és passar per quiròfan per restablir aquests creuats.

D’aquesta manera, Moreno tanca la temporada i iniciarà el procés de recuperació, que s’estableix que s’allargarà fins abans de l’inici de la temporada vinent.

FOTO: Christophe Pallot / Agence Zoom