Debut de Caminal a la Copa del Món, Mijares torna a la Copa d’Europa i Medina i Garcia corren a Alleghe

L’equip femení va marxar d’Andorra el passat diumenge per competir a diverses curses durant els pròxims dies. Jordina Caminal debutarà a la Copa del Món, Carla Mijares correrà la Copa d’Europa i Íria Medina i Clàudia Garcia seran en dues curses NJR.

Estrena a la Copa del Món de SG

Caminal farà el seu debut a la Copa del Món. Serà als dos dies de supergegant que tindran lloc a Val di Fassa el dissabte 24 i el diumenge 25. Per l’andorrana es tracta d’una experiència que ha d’agafar per aprendre i intentar fer el seu esquí, que li ha portat a obtenir aquesta temporada uns bons resultats. 

Aquesta temporada, en supergegant, ha obtingut la 13ª posició als Mundials júniors que es van disputar a Chatel i va ser 8ª al SG FIS de Val Gardena. A més, en descens, l’altra disciplina de velocitat, Caminal ha puntuat en dues ocasions en Copa d’Europa, a Orcieres i Passo San Pellegrino, quan va ser 22ª i 28ª, respectivament. També en gegant ha obtingut un bon rendiment aquesta temporada, en què ha corregut quatre curses i ha assolit quatre podis, sent segona en les quatre ocasions.

Mijares torna a la Copa d’Europa

Carla Mijares tornarà a competir aquesta setmana i ho farà a la Copa d’Europa de Malbun, a Liechtenstein. A aquesta cita hi haurà dues curses d’eslàlom, el dimecres 21 i el dijous 22. Mijares arriba a aquesta cita amb el bon esquí que està demostrant, i amb la ferma intenció de completar dues bones mànegues a cada cursa.

Medina i Garcia, a les NJR d’Alleghe

Les que també tornen a la competició després de dies d’entrenament a casa són Íria Medina i Clàudia Garcia. Les dues competiran als dos gegants NJR que se celebren a Alleghe (Itàlia) el dijous 22 i el divendres 23.

FOTO: Oriol Molas