El mal temps condiciona les cites de Mayrhofen (Íria Medina) i Val Gardena (Jordina Caminal, Clàudia Garcia i Pere Cornella)

Si ahir començaven les competicions de velocitat a Val Gardena (Itàlia), amb la presència de tres esquiadors de la FAE, Jordina Caminal, Clàudia Garcia i Pere Cornella, avui tocava entrenaments de descens que no s’han pogut completar amb normalitat tot i que cada esquiador ha fet una baixada de reconeixement. Tampoc s’ha pogut disputar la cursa de Mayrhofen, on Íria Medina tenia previst competir al gegant que, si tot va bé, es farà demà.

Sense cronos a Val Gardena

A Val Gardena, on es troben Jordina Caminal, Clàudia Garcia i Pere Cornella fent una estada de competició de velocitat, avui no s’han pogut celebrar els entrenaments de descens. El ben cert és que els i les esquiadores han format part de la sessió, però ha estat més un reconeixement amb aturades al circuit que no pas un descens a l’ús. 

Així doncs, demà es disputaran les carreres de descens d’aquestes curses FIS, amb la presència dels tres esportistes de la FAE.

La nevada cancel·la la cursa de Mayrhofen amb Íria Medina

Pel que fa a Mayrhofen, avui la intensa nevada ha impedit la realització del primer gegant que estava previst. Així les coses, l’estrena d’Íria Medina en competició s’ajorna fins demà, quan es preveu que sí es pugui competir.