Els U19 de l’EEBE marxen a Kronplatz per les primeres curses

El grup U19 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) prepara el seu viatge a Kronplatz per fer una estada d’entrenament i competició. 

L’equip viatja demà cap a terres italianes i en ment té ja les primeres curses de la temporada a Europa. Serà el dimecres dia 6 quan debutaran els joves esquiadors amb un eslàlom FIS a l’estació italiana. Tornaran a tenir cursa el cap de setmana, dissabte 9 i diumenge 10, també a Kronplatz i també en eslàlom.

El mateix dia 10 hi haurà també cursa de gegant, però en aquest cas per a altra part del grup que es dividirà i correrà, en aquest cas, a Alleghe, també a Itàlia. Seran, aquí, quatre dies de gegant.

Abans van estar a Bonneval

Per preparar aquest inici de temporada, els U19 van fer una estada fa uns dies a França. Va ser a Bonneval, on van dur a terme cinc dies d’eslàlom “amb bones condicions i amb bon temps”, segons el tècnic Nico Belcredi. A més, l’equip va poder realitzar entrenaments de qualitat, ja que van compartir sessions amb altres equips “per tal de comparar una mica el nivell”.

“Pel poc que hem fet d’eslàlom aquesta pretemporada, els nois han esquiat bé, la veritat, han demostrat que no estan lluny dels altres equips i, per tant, fem un balanç molt positiu de l’estada”, ha explicat Belcredi.