Magnífic resultat de Laura Soulié als Campionats de França

Laura Soulié aconsegueix la segona posició als Campionats de França sèniors de biatló.

ImageImatge de la Laura durant la cursa

El passat dia 3 de gener es van disputar a l’estació de “La Seigne”, dins la regió francesa del Jura,  els campionats de frança de biatló, en la disciplina d’esprint.

La corredora andorrana va disputar la cursa que comptava amb 7 voltes en un circuit que totalitzava 7,5 kms, amb 2 passatges per la zona de tir.

La Laura va aconseguir la segona posició a 20 segons de la guanyadora la francesa Brunet. Completa el podi una altra francesa, Sylvie Bécaert. Soulié va aconseguir una magnífica puntuació en el tir amb un 10/10, i es va mostrar molt satisfeta del resultat ja que la cursa comptava amb la participació de les corredores franceses de copa del món.