Alpí: Gutiérrez, 12a a l’eslàlom de la Copa d’Europa d’Andalo

Avui l’estació italiana d’Andalo ha acollit l’eslàlom de la Copa d’Europa amb la presència de Mireia Gutiérrez. L’andorrana ha aconseguit la 12a posició.

Gutiérrez ha marcat un temps de 53.01 segons en la primera mànega que l’ha deixava en la 12a plaça provisional, posició que ha mantingut després de la segona mànega (50.97), per fer un total de 1.43.98, a 1.78 de la guanyadora, la nord-americana Resi Stiegler (1.42.20). Gutiérrez ha marcat 18.54 punts (té 12.99).

Mireia Gutiérrez ocupa la 18a posició en la classificació d’eslàlom de la Copa d’Europa amb 43 punts.

Roger Vidosa, entrenador: “Primera mànega bastant ben esquiada. Esquia bé el mur, la part baixa se seu una miqueta i es baixa de línia i fa un petit error, però tot i això manté una 12a posició. A la segona mànega també surt igual, molt ben fet. Ha sigut intel·ligent perquè era important mantenir la línia. Un esquí bastant net. La part baixa li ha costat, potser perquè ha faltat una mica més de confiança, potser dels dies que portem,  i resultat final 12a i estem contents perquè són uns bons punts per agafar. El genoll respon bé”.

Foto: Christophe Pallot / AGENCE ZOOM