Alpí: Verdú s’imposa en el supergegant de la NorAm Cup al Canadà

L’estació de Panorama, al Canadà, ha vist un nou triomf andorrà per tancar el cap de setmana. En aquest cas, durant la passada matinada, hora andorrana, era Joan Verdú qui aconseguia la victòria en el supergegant de la NorAm Cup canadenca.

Verdú ha tornat a pujar-se a un podi i ho ha fet al supergegant de la NorAm Cup de Panorama (Canadà). L’andorrà ha guanyat la cursa amb un temps de 1.20.53, deixant a mig segon el segon i tercer classificats, els canadencs Brodie Seger i James Crawford, respectivament.

L’esquiador andorrà, a més, ha marcat 9.90 punts FIS. En la 7a llista de la FIS compta amb 14.64.

Verdú ja va aconseguir un podi en aquesta estació en la prova de gegant de la NorAm Cup de la temporada passada (15 de desembre de 2015), també amb victòria.

Així mateix, a la cursa ha participat també Kevin Courrieu, que ha finalitzat en la 48a posició amb 1.24.43, a 3.90 de Verdú i amb 62.20 punts FIS (42.22 té ara).

L’equip masculí torna a competir avui en un nou supergegant en la mateixa estació. Verdú portarà el dorsal 3, Marc Oliveras el 30, Kevin Courrieu el 35 i Matías Vargas el 38.