Alpí: Última cursa a Lake Louise amb Oliveras 12è al Nacional de Canadà

Lake Louise ha acollit la passada matinada l’última cita amb el Campionat Nacional de Canadà de descens. L’equip masculí andorrà ha tornat a participar-hi, amb Marc Oliveras en la 12a posició.

Oliveras ha estat 12è amb 1.16.87, a 1.70 del vencedor i amb 38.40 punts FIS, mentre que Joan Verdú ha finalitzat en la 21a plaça amb 1.17.49, a 2.32 i amb 48.71 punts FIS. Així mateix, Kevin Courrieu, que ha acabat just per davant del croat Ivica Kostelic, ha estat 27è amb 1.17.99, a 2.82 del guanyador i amb 57.02 punts FIS. Per últim, Matías Vargas s’ha sortit de la pista en l’últim revolt, i tot i que sense conseqüències.

Max Tissot, entrenador: “Els nois han continuat atacant, més encara perquè la neu era compacta i dura. Marc Oliveras ha fet una altra bona carrera sense fer grans errades; Verdú esquia bé però falla bastant en l’últim mur, el mateix que Courrieu”.

“El més positiu d’aquestes curses ha estat l’actitud i que tècnicament els corredors estan bé. Espero que tinguem més sort en el supergegant”.

L’equip és ara a Panorama (Canadà), on avui té descans i demà torna a la competició amb el Nacional de supergegant.