Alpí: Un últim eslàlom per tancar el primer cap de setmana a Geilo

Els equips masculí i femení han disputat avui un últim eslàlom per tancar quatre dies de competició a Geilo (Noruega). Els més destacats han estat Arià Missé i Mariona Raméntol, 18è i 27a, respectivament.

En categoria masculina, Missé ha fet un temps de 1.44.94 a 2.83 del guanyador i amb 54.99 punts FIS (46.07 en té en l’actual llista), mentre que Jan Sasplugas ha acabat 37è amb 1.47.94,a 5.83. Bartumeu Gabriel, per la seva part, no ha pogut finalitzar la primera mànega.

L’entrenador Xoque Bellsolà ha explicat la cursa: “Respecte a Arià Missé, tot i que no fa punts, és positiva la cursa, amb una primera mànega correcta però amb una errada en la segona fa que es quedi aturat però s’ha desconcentrat i ha acabat la mànega de menys a més. Pel que fa al Jan Sasplugas, a la primera mànega ha assegurat massa i tampoc ha arribat a fer una segona”.

En categoria femenina, Raméntol ha estat la 27a amb un temps de 1.59.03, a 11.44 de la guanyadora, la nord-americana Julia Ford (1.47.59). Aina Cina i Clàudia Mijares, per la seva part, han quedat fora en la segona mànega, mentre que Cande Moreno no ha superat la primera.

Els dos equips entrenaran ara pe preparar les pròximes carreres, previstes també a Geilo el pròxim cap de setmana.