Freestyle: Carles Aguareles Loan, 5è a la Copa d’Europa d’Stubai

Finalment avui la FIS ha fet públics els resultats oficials de la prova d’slopestyle de la Copa d’Europa d’Stubai, a Àustria, on la FAE era representada per Carles Aguareles Loan. L’andorrà va finalitzar 5è en una competició amb un centenar d’inscrits.

Aguareles Loan, que es va classificar dissabte entre els millors per a les finals del diumenge, en la cita pel títol i el podi va aconseguir la 5a posició amb una puntuació en la primera de les seves rondes de 72.50.

El guanyador de la competició va ser el francès Antoine Adelisse amb 84.25, seguit per l’austríac Lukas Muellauer amb 83.25, mentre que el podi el tancava l’holandès Mees Van Lierop amb 80.00. Quart va finalitzar el finlandès Eetu Rintamaa amb 73.00, sent Aguareles Loan cinquè amb 72.50

Josep Gil, entrenador: “La ronda de la final va ser molt millor que la de les qualificacions. Va esquiar més sòlid i amb millor grabs. Al primer salt va volar més i la recepció va ser neta”.

 

“Estem contents amb el resultat. Amb la ronda que fa és on ha d’estar. Tots els primers riders són de Copa del Món i Carlitos comença a tenir rondes iguals a les d’ells. Ara hem de continuar treballant i millorar així les petites errades”.