Equip Andbanc Freestyle FAE

El passat dia 21 d’octubre la FAE va presentar les ultimes novetats en la disciplina de Freestyle.

La presentació es va dur a terme a les oficines de Andbanc, patrocinador de l’equip.

Image

D’una banda Carles Visa va agrair novament la col·laboració de Andbanc, gràcies a la qual l’equip disposa de millors condicions d’entrenaments.

El director tècnic de la FAE va informar dels nous programes de tecnificació i Comitè que s’han engegat en Freestyle, actualment aquests programes compten amb 3 corredors en Tecnificació i 2 corredor en Comitè i tenen al igual que en esquí alpí els seus respectius reglaments.

Com a novetat en la disciplina, a partir d'aquesta temporada, les curses de Freestyle del calendari FAE formaran part de la puntuació per a obtenir el trofeu al Mèrit Esportiu, trofeu que s’entrega a final de temporada al esquí club que millors resultats obté durant la temporada. Aquesta novetat pretén donar més importància a la disciplina i animar als clubs en la seva promoció.

D’altra banda l’acte va servir per presentar la nova incorporació de l’Aida Aleix, jove promesa que gràcies a l’excel·lent temporada realitzada l’any passat, accedeix al equip FAE i començarà aquest any les competicions a nivell internacional.

L’equip torna a comptar amb els corredors Scotty Jordan (1993) i Joel Albaladejo (1989) que completen l’equip.

L’entrenador de l'equip és Guy Diaz, qui serà igualment responsable de la coordinació amb els clubs dels equips de Tecnificació i Comitè; La FAE juntament amb els clubs segueix d’aquesta manera millorant en la promoció d’aquesta disciplina a Andorra.