Millores de punts al supergegant femení FIS de Meribel

L’estació francesa Meribel ha acollit avui dos exigents supergegants femení FIS, amb la presència de l’equip femení de la FAE.

Carmina Pallàs ha aconseguit la 7a posició en el primer supergegant, amb un temps de 1.30.39, a 0.99 de la guanyadora, la francesa Esther Paslier, i rebaixant punts gràcies als 38.69 d’avui, quan en tenia 46.80 en la 8a llista de la FIS. En el segon supergegant, Pallàs ja s’ha trobat més cansada donada l’exigència i el canvi de neu en la pista i ha finalitzat en la 19a posició, a 2.99 de la vencedora, la francesa Thifany Roux.

Sissi Hinterreitner ha acabat el primer supergegant també rebaixant punts, ja que tenia 65.14 i ha marcat 63.21 gràcies a la 23a posició a 3.02 de la guanyadora. En el segon supergegant també ha notat massa el canvi de neu, i ha acabat 24a a 3.62 de la vencedora.

Sara Raméntol, ha disputat només el primer supergegant, on ha notat el cansament acumulat de les últimes setmanes i no ha pogut finalitzar, i llavors no ha disputat la segona cursa.