Bones actuacions d’Ireneu Esteve i Carola Vila a la Copa d’Espanya

El passat cap de setmana es va disputar a la Rabassa-Naturlandia la Copa d’Espanya d’esquí de fons amb la presència de Carola Vila i Ireneu Esteve. Els dos van obtenir uns bons resultats.

Dissabte es va disputar la cursa femenina d’skicross patinador de 2.8 patinador, disciplina olímpica a Lillehammer, amb 90 inscrits. Vila va ser segona a només sis segons de l’espanyola Alba Puigdefabregas, que participarà a l’Olimpíada.

El diumenge, Esteve va aconseguir el millor temps en la categoria U20 en la cursa de 15 quilòmetres patinador, i també en la categoria absoluta, en la cursa corresponent a la Copa d’Espanya i en la qual participaven tots els equips territorials espanyols.

Vila, per la seva part, diumenge va ser la guanyadora de la seva categoria U18 en la cursa de 5 quilòmetres patinador, i també en la categoria absoluta. També va obtenir un bon resultat en aquesta distància Ona Ferrando, amb el primer lloc en U14 en la Copa d’Espanya.

El pròxim cap de setmana, Ireneu Esteve disputarà la Copa d’Europa de Campra, a Suïssa. El dissabte serà la cursa de 10km clàssic i el diumenge la de 15km patinador persecució.