Marín es classifica per a les finals de la Copa del Món a Feldberg

Lluís Marín ha disputat avui les qualificacions de la Copa del Món de boardercross a Feldberg (Alemany), assolint la classificació amb solvència en el 6è lloc.

Marín ha marcat un millor temps de 30.13. El millor temps ha estat per al francès Pierre Vaultier, amb 29.77, seguit per Alex Pullin (Austràlia), amb 29.99, i Konstantin Schad (Alemanya) amb 30.02.

Demà Marín sortirà en el heat 6 de vuitens de final, amb l’austríac Hanno Douschan, el francès Tony Ramoin, els italians Tommaso Leoni i Lorenzo Sommariva, i el finlandès Anton Lindfors.

Lluís Marín: “He surfejat molt millor que ahir, agafant més confiança. Potser no al 100% de confiança, però ha sigut un bon resultat. Una sisena posició en les qualificacions està molt bé, però demà són les finals. En teoria tindré l’opció de triar una bona sortida i esperem que el braç aguanti la sortida i el dolor. Avui m’ha fet mal però és un mal que dura dos minuts i després se’m passa. Esperem que surti una bona carrera demà, i si no, demà passat. És una cursa que dura 30 segons, és un esprint, i qualsevol cosa pot passar. No és una cursa de les que estem ningú acostumats a competir i demà es veuran coses interessants, suposo”.