Gutiérrez, 12a a la Copa d’Europa d’Oberjoch i ja és 10a a la general

Avui s’ha disputat la segona jornada de Copa d’Europa a Oberjoch, a Alemanya, on Mireia Gutiérrez ha assolit la 12a posició amb una clara millora en el seu esquí.

Gutiérrez ha finalitzat 12a amb un temps de 1.37.42, a 1.32 de la millor, la noruega Maren Skjoeld (1.36.10). Gutiérrez ha marcat 15.89 punts FIS.

Mireia Gutiérrez, en l’eslàlom del dijous ja va ser 9a.

Després de la cursa d’avui, Mireia Gutiérrez s’ha situat en la 10a posició de la classificació general, amb 125 punts. Lidera la classificació el trio format per l’austríaca Katharina Gallhuber amb 346, la noruega Maren Skjoeld amb 294 punts, i l’alemanya Elisabeth Willibald amb 279. 

Marc Gutiérrez, entrenador: “Els esquís que surten davant marquen la diferència, en la primera mànega una errada petita que li fa perdre velocitat, però continua creient i  algunes porcions molt bones i acaba 10a en la primera mànega. En la segona, una mica igual, però en una distància que no li convé gens, amb molta distància i molt recta, però tot i així es fica amb les de davant i fins i tot guanya a la que guanya la carrera. Estem fent bons temps i tècnicament com anímicament estem fent passos endavant. Dos dies molt positius a Oberjoch”.