Lluís Marín disputarà la Copa del Món de Feldberg

Després de la jornada d’avui dedicada a inspeccionar i entrenar sobre la pista de la doble cita de la Copa del Món de Feldberg (Alemanya), finalment Lluís Marín ha decidit que hi competirà en la prova de qualificacions de demà.

Marín ha tastat avui la pista sense arriscar per mantenir controlats els dolors a l’espatlla controlant possibles desequilibris. 

Lluís Marín: “La pista és molt, molt curta, diria que farà uns 25 segons amb només un revolt, però les formes no estan gens malament”.

“Les expectatives no són les que tenia abans, avui he estat més a la defensiva per precaució, però podré córrer. A la sortida intentaré forçar una mica més i a veure què dóna”.

“Ser-hi a aquestes carreres és important per continuar estant al circuit de la Copa del Món, que és petit. Estic content per estar surfejant, però ara ho veig amb diferents expectatives de les que tenia a principi de temporada quan notava tan bones sensacions”.

Demà dia 22 es disputen les qualificacions. Hi haurà dues cites de la Copa del Món, una dissabte 23, i la segona el diumenge 24.