Gutiérrez es queda a només 0.94 de la segona mànega de la Copa del Món de Flachau

Mireia Gutiérrez ha disputat avui una nova cursa de la Copa del Món d’eslàlom femení. Ha estat a Flachau (Àustria), on aquesta setmana ja s’havia celebrat una primera cursa. 

 

Gutiérrez ha estat 47a amb el dorsal 56, amb un temps de 59.06, a 3.55 de la millor corredora en aquesta mànega, que ha estat la francesa Nastasia Noens, amb 55.51. Així mateix, en aquesta ocasió l’andorrana ha finalitzat a només 0.94 de la 30a posició, que dóna accés a la disputa de la segona mànega. Aquesta 30a posició l’ha ocupada l’austríaca Katharina Truppe, amb 58.12.

Durant la carrera, l’andorrana ha començat marcant el 43è lloc parcial amb 13.92 en el primer tram cronometrat, a 0.50 del millor registre. En el segon pas de temps, Gutiérrez era 48a amb 32.10 i a 1.70, mentre que en el tercer tram se situava 51a amb 46.53, a 2.84, però finalment en la part final ha aconseguit retallar temps, i ha assolit la 43a posició parcial, que després en finalitzar la resta de corredores ha estat la 47a, amb 59.06 i a 3.55 de Noens.

Marc Gutiérrez, entrenador: “Avui hem vist una Mimi amb porcions molt interessants. Les quatre primeres portes en la posada en acció, que són importantíssimes, ha tingut una millora respecte a l’altre dia però encara podem donar-li més. Després en el segon parcial i el tercer, que era una mica més directe el traçat encara donem una mica més de volta del necessari, però avui era important l’actitud i les ganes de voler anar a buscar-ho i la veritat és que això s’ha vist. Avui s’havia de ser realista, i no entra ningú de darrere amb els dorsals alts perquè estava molt ajustat. Aquesta ha estat la millor Copa del Món de totes les que ha fet aquesta temporada”.