Presentació de la Copa del Món 2016 de Soldeu-El Tarter

Avui s’ha presentat a Crèdit Andorrà la cita amb la Copa del Món d’esquí alpí que viurà Soldeu-El Tarter de Grandvalira el pròxim hivern. La competició comptarà amb un supergegant i una combinada, els dies 27 i 28 de febrer.

 

Albert Coma, president de la FAE, va recordar que Andorra hi serà representada, tot i que va manifestar que no es pot confirmar encara qui correrà. Sobre Mireia Gutiérrez, que té enfocada la temporada en la disciplina d’eslàlom, va dir: “Aquest any ha acabat si no m’equivoco 45 en el rànquing de la Copa del Món d’eslàlom i 9a en la Copa d’Europa. Si la Mimi té altres coses potser no podrà competir aquí, però això no vol dir que no hi competeixi cap esquiadora andorrana”.

L’acte va estar presentat per Josep Mandicó, cònsol de Canillo i president del Comitè Organitzador de la competició, juntament amb Francesc Camp, ministre de Turisme i Comerç del Principat d’Andorra; Xavier Cornella, director general de Crèdit Andorrà; Albert Coma, president de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE); Conrad Blanch, director general del Comitè Organitzador de la competició; i Alfonso Torreño, director de màrqueting de Grandvalira.

En declaracions de Conrad Blanch, director general de la Copa del Món Grandvalira, es buscarà “seguir reforçant Grandvalira i Andorra com a destinació d’élit i posicionar-la al mateix nivell que la resta de destinacions organitzadores de copes del món”. Per la seva banda, Alfonso Torreño, director de màrqueting i comunicació de Grandvalira, va desgranar les accions de comunicació centrades a potenciar Grandvalira com a destinació d’esquí i va recordar que s’espera superar el retorn mediàtic de 48 milions d’€ i l’audiència de 75 milions d’espectadors aconseguits el 2012.

Així mateix, Josep Mandicó, cònsol de Canillo i president del Comitè Organitzador, va destacar que “sempre ens exigim un 10”. Un sentiment que es posa de manifest amb “l’acollida que els andorrans oferim al món i els serveis del millor nivell, així com una gran il•lusió, dedicació i participació de tothom, des dels voluntaris fins als equips tècnics”. Per últim, Xavier Cornella, Director General de Crèdit Andorrà, va comentar que “s’ha repetit el somni d’acollir una nova copa del món”.