SBX: Marín, 5è a la Copa del Món de la Molina i 12è de la general

Dissabte, 21-3-15
 
Avui Lluís Marín ha disputat la Copa del Món de la Molina (Espanya), on ha finalitzat en la 5a posició. Amb aquest resultat, l’andorrà ha tancat la Copa del Món en la 12a posició en la general amb 674 punts.
Marín s’ha quedat a les portes de la final i s’ha classificat per a la small final, on ha estat el més ràpid sumant els corresponents 450 punts. L’andorrà ha vençut en aquesta small final al rus Nikolay Olyunin, l’austríac Alessandro Haermerle i el francès Ken Vuagnoux. El guanyador en la big final ha estat el canadenc Christopher Robanske per davant del nordamericà Alex Deibold, l’australià Alex Pullin i l’italià Luca Matteotti.
 
Per arribar a la small final, Marín ha vençut en la ronda de vuitens de final a rivals com Nate Holland (Estats Units), Pierre Vaultier (França) i Roger Carver (Estats Units), després en els quarts de final també ha estat el primer en la meta per davant de l’austríac Haemmerle, el nordamericà Carver i el suís Tim Watter, mentre que en les semifinals ha acabat tercer per darrere del canadenc Robanske i l’italià Matteotti, i per davant de Haemmerle. 
 
Gràcies a la victòria en la small final ha acabat 5è i ha sumat punts per ser 12è de la general de la Copa del Món.