Millor resultat de Mireia Gutierrez en eslàlom

El passat dia 23 de març l’esquiadora Mireia Gutierrez va aconseguir el seu millor resultat en eslàlom amb 20,76 punts FIS, en l’eslàlom dels Campionats de França absoluts que s’han disputat aquest any a l’estació de Isola 2000. 

 

 

 La Mireia es va classificar en la 12èna posició de la general, i 5èna junior, sortint amb el dorsal 24.

En la primera mànega, amb un temps de 51’06 es situa a 1segon i 99 centèssimes de la primera, la francesa Claire Dautherives. En la baixada, la corredora andorrana va perdre el bastó durant bona part del traçat, i això li va fer perdre un temps considerable.En la segona mànega, l’esquiadora andorrana, fa el 4rt temps de la baixada, només a 10 centèssimes de la guanyadora de la cursa.De no haver tingut el problema del bastó en la primera mànega, segurament la Mireia hagués pogut lluitar fins i tot pel podi de la cursa.

Des de la direcció tècnica de la Fae estem molt contents amb aquest resultat de la Mimi doncs la situen entre les millors especialistes de França en eslàlom i evidentment aquest resultat  li suposarà una escalada de posicions a nivell mundial en la pròxima llista FIS que  l’ajudarà de cara a l’any que ve a tenir millors dorsals tant en curses FIS com en curses Copa d’Europa.