Biatló: Laura Soulié comunica el seu adéu a la competició

Dilluns, 24-3-14

Una vegada acabada la Copa del Món per a Laura Soulié, la biatleta comunica la seva decisió d’abandonar la pràctica del biatló de competició.

Aquesta és la seva declaració:

“Dissabte vaig fer l’última Copa del Món de la meva carrera. Decisió que he madurat aquests últims mesos i que avui em sembla evident més que mai.

Fa 10 anys que he marxat de casa per anar a fer alt nivell i que em dedico només a això. He estat motivada fins l’última prova i sempre he gaudit. Però tinc d’altres aficions que he hagut de deixar de banda pel biatló i avui les ganes de seguir en aquest esport no són tan grans com abans.

No puc continuar perquè ho viuria com a una obligació. La decisió és clara per a mi i ho visco amb serenitat. Sense penediment i molt contenta d’haver conegut l’alt nivell que m’ha ajudat a créixer, vivint  emocions de tot tipus i ensenyant-me el rigor per assolir uns objectius.

Aprofito per agrair a tota la gent que m’ha seguit, animat i ajudat, ha sigut un plaer i un orgull representar el nostre país. Gràcies a l'ajuda de la FAE, el Govern, del meu espònsor Naturlandia i Oakley Andorra.

Espero que hauré pogut una mica ajudar a fer conèixer i promoure el meu esport i l’esquí nòrdic al meu país”.