La candidatura Andorra 2029 competirà contra competirà contra Narvik (Noruega) i Val Gardena (Itàlia)

L’Oficina Tècnica d’Andorra 2027 ja fixa el rumb a la següent oportunitat amb una ferma voluntat: Rebre els mundials el 2029. La pugna per fer-se amb l’esdeveniment més emblemàtic de l’esquí alpí  torna a ser, per ara, contra Narvik (NOR) que repetirà candidatura, i Val Gardena, segons va anunciar el mes d’abril passat l’estació italiana. El fet de competir amb aquestes grans potències mundials referents de l’esquí ja és tot un repte, que encara dona més prestigi a Andorra en el panorama de l’esquí internacional.

Llegir més

Patrick Touissant, nou membre del Consell de la FIS

Avui s’ha celebrat a Milà el Congrès de la FIS en què el vicepresident de la FAE, Patrick Touissant, ha estat escollit com a nou membre en una junta que estarà presidida novament i pels pròxims quatre anys per Johan Eliasch, que renova el seu mandat després d’un any de presidència.

Llegir més

Balanç de la temporada de la secció d’esquí alpí

Avui s’ha celebrat a la seu de Crèdit Andorrà, patrocinador principal de la secció d’esquí alpí de la FAE, la roda de premsa de balanç de la temporada 2021-2022. A l’acte han assistit els esquiadors Joan Verdú, Cande Moreno i Àxel Esteve, a més del director esportiu dels equips d’esquí alpí de la FAE, Roger Vidosa, el gerent de la FAE, Carles Visa, així com Martí Alfonso, director de l’Àrea Negoci Bancari Andorra de Crèdit Andorrà.

Llegir més

Tot preparat per l’elecció dels Mundials 2027

Els membres del consell de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) decidiran aquest dimecres la futura seu dels Campionats del Món del 2027. Andorra competeix contra tres grans potències de l’esquí: Crans Montana (Suïssa), Garmisch-Partenkirchen (Alemanya) i Narvik (Noruega).

Llegir més