Una infiltració subcutània guiada a quiròfan permetrà a Joan Verdú estar en plenes condicions en mes i mig

Joan Verdú podrà tornar a l’activitat normal en mes i mig a partir del pròxim dimecres, quan serà intervingut per realitzar-li una infiltració subcutània guiada a la zona lumbar que, fins el moment, li provoca el dolor incapacitat que aquesta temporada l’ha impedit competir en algunes curses. L’andorrà, que pateix mal d’esquena des de fa temps, ha pres aquesta decisió després de la seva visita aquest passat dimecres als metges de Barcelona. D’aquesta manera, aconseguirà no només el seu millor rendiment esportiu, sinó també una millora en el futur per la seva salut.

Llegir més

Íria Medina rep el premi de la FIS per la seva bona trajectòria acadèmica i esportiva

Iria Medina ha estat guardonada amb el 27è Premi Internacional Matteo Baumgarten que compta amb el suport de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) i que suposa una prova més de la confirmació del bon funcionament de la combinació esquí i estudi que duu a terme la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) amb el Govern d’Andorra a través del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE). Aquest guardó l’han rebut esquiadores i esquiadors com Tina Maze, Marco Odermatt o Bernadette Schild.

Llegir més

Balanç de la temporada 23-24 en la secció d’esquí alpí

Avui ha tingut lloc a la seu de Creand Crèdit Andorrà, patrocinador principal de la secció d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí, l’acte de balanç de la temporada 2023-24, amb la presència dels esquiadors Joan Verdú, Cande Moreno i Àlex Rius, i amb la participació via telemàtica d’Àxel Esteve i Carla Mijares, que avui viatjaven cap a Sierra Nevada per competir a les últimes curses de la temporada. 

Llegir més

Proves tècniques de nivell de cara a conformar els equips EEBE U16 i U19

La Federació Andorrana d’Esquí, juntament amb els clubs, ha realitzat aquests dies les proves de nivell tècnic per continuar amb l’avaluació continua dels esquiadors i esquiadores que aspiren a competir amb els grups EEBE U16 i EEBE U19. Aquestes proves es fan des de la FAE amb l’objectiu de fer un seguiment dels corredors al llarg de tota l’etapa infantil i veure així la seva evolució tècnica i física.

Llegir més