La FAE signa un acord de patrocini amb AutoFactoria

 

La Federació Andorrana d’Esquí continua treballant per aconseguir el major suport possible per a totes les seves seccions. Avui s’ha signat una nova col·laboració, amb l’acord de patrocini amb l’empresa AutoFactoria (filial andorrana Caropticom), situada a Andorra la Vella.

Llegir més

Balanç de la temporada d’esquí de fons: “El que estan fent Ireneu i Carola és una bestiesa”

Avui ha tingut lloc la roda de premsa de balanç de la temporada d’esquí de fons. Andbank ha tornat a ser l’amfitrió de l’acte en tant que patrocinador principal d’aquesta secció esportiva. Joan Erola, entrenador i director del bloc de fons de la FAE, ha fet una valoració positiva alhora que exigent del rendiment de l’equip nacional, amb Ireneu Esteve i Carola Vila, així com dels joves de l’EEBE, Ona Ferrando, Quim Grioche i Gina Del Rio. “El que estan fent Ireneu i Carola és una bestiesa”, ha assegurat.

Llegir més

Balanç d'esquí alpí de la temporada 2020-21

 

La temporada d’esquí alpí s’ha tancat i és hora de fer balanç. Max Tissot, director de la secció, ha explicat que a nivell global la valoració és positiva, després d’una temporada plena de canvis i readaptacions, on s’ha buscat un treball conjunt de diferents blocs i estades amb neu quan ha estat possible, dins d’un context realment difícil per treballar amb certa regularitat.

Llegir més

Andorra presenta candidatura a la FIS per acollir els Campionats del Món d’esquí alpí l’any 2027

 

Andorra aspira a rebre per primer cop l’esdeveniment d’esquí alpí més important del món en termes d’organització i de popularitat. El país dels Pirineus amb la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) al capdavant, presentarà de forma imminent la seva candidatura a la Federació Internacional d’Esquí (FIS) per celebrar els Campionats del Món l’any 2027. Mai abans els Pirineus han acollit una fita esportiva tan imponent. Comença el compte enrere en el qual durant el període d’un any, el Principat es medirà a grans noms com Crans-Montana (Suïssa) i Garmisch-Partenkirchen (Alemanya). La resolució arribarà a la localitat de Villamoura (Portugal) durant el Congrés FIS del maig 2022 amb la votació dels 17 membres del Consell de la FIS, qui en determinarà la seu escollida.

Llegir més

Roger Puig compleix amb els objectius de la temporada

 

Roger Puig va tancar la temporada a Àustria i el balanç d’aquest hivern no pot ser més positiu. Així ho ha manifestat el responsable de l’equip Ignasi Puig, que considera que s’han aconseguit els objectius marcats. L’andorrà ha finalitzat 15è en el rànquing ‘overall’ de la Copa del Món, 10è en eslàlom i 11è en gegant.

Llegir més