Intensa activitat per a tots els equips d’alpí de la FAE

Els diferents equips d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí estan en plena pretemporada però ja pensant en les primeres curses, algunes ja realitzades en alguns casos, i d’altres a punt de competir. En tot cas, continuen entrenant cada grup a un lloc diferent, intentant optimitzar els recursos de cada lloc d’esquí.

Llegir més

Andorra presenta les Finals de la Copa del Món a la reunió de tardor de la FIS

Avui a Zurich, en el marc de la reunió de tardor de la FIS, el comitè organitzador de les Finals de la Copa del Món d'esquí alpí d'Andorra -13 al 19 de març del pròxim any- ha presentat l'esdeveniment amb una resposta molt positiva per part de l’organisme internacional així com dels seus diferents estaments, incloent-hi els directors de les diferents seus del gran circ blanc.

Llegir més

L’equip de fons entrena al túnel d’Oberhof

L’estructura de fons està complint amb la planificació inicial que marcava per a aquestes setmanes una estada a Oberhof (Alemanya), on disposen d’unes molt bones instal·lacions per entrenar al túnel d’esquí, així com al circuit de roller.

Llegir més

Àxel Esteve: “He fet el millor resultat de la meva carrera esportiva”

El primer eslàlom SAC de Cerro Castor (Argentina) serà molt recordat per Àxel Esteve. Tot i estar en pretemporada, tot i estar en l’inici de les competicions i en el procés d’adaptació abans de començar la campanya d’hivern a Europa, l’andorrà va aconseguir el seu millor resultat en la seva carrera esportiva. Va ser segon amb 23.42 punts FIS, fita que li permetrà tenir un millor dorsal en les pròximes carreres i millorar en el rànquing mundial.

Llegir més