Joan Verdú evoluciona molt bé en la seva recuperació

Joan Verdú està recuperant molt bé la seva lesió d’esquena per la qual va ser operat. L’andorrà, que va tenir un primer procés de descans obligatori, va tornar poc a poc a l’activitat física i la passada setmana ja va fer una mica d’esquí lliure a Hintertux (Àustria) per tenir un primer contacte i certificar que la recuperació va pel bon camí.

L’equip de Verdú va estar la passada setmana a Àustria per provar el material de botes per tenir-ho tot enllestit de cara a la pretemporada a Nova Zelanda. Aprofitant el viatge, Verdú es va desplaçar a la glacera d’Hintertux per esquiar i fer unes baixades lliures. “La idea era provar l’esquena del Joan, que ja comencem a estar a un període per poder testar, sempre amb l’ok mèdic”, ha explicat el fisioterapeuta de la FAE, Pol Ferrer.

Verdú va realitzar tres dies d’esquí lliure. “És d’hora per dir-ho perquè la intensitat no ha estat molt alta i les condicions de neu han sigut molt fàcils, però la veritat és que l’esquena està responent molt bé. No hi ha molèsties, estem fent les coses com toquen i la resposta d’aquest primer contacte amb la neu és molt bona”, ha destacat Ferrer, que ha insistit en què la intensitat ha estat “baixa” i que les condicions de neu eren “fàcils i poc exigent per l’esquena, com ha de ser, perquè hem d’anar progressivament”.

“Som optimistes per seguir demanant una mica més als físics, pujar un puntet la intensitat, i ens dona garanties de cara a Nova Zelanda per poder marxar allà amb les condicions òptimes per entrenar allà amb una pretemporada normal”, ha dit Ferrer.

Pròximament, Joan Verdú tornarà a visitar a la doctora que el va operar per continuar amb la supervisió del seu cas.