Estada a Les Deux Alpes dels EEBE U19, fins el 5 de juliol

El grup U19 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) de la Federació Andorrana d’Esquí és novament a Les Deux Alpes (França) per realitzar una estada fins el pròxim dia 5. L’equip s’hi ha desplaçat amb els esquiadors Salvador Cornella, Carlos Salinas, Isabella Perez, Jan de Visa, Jordi Rogel, Marcel Perez i Martí Llort.

L’expedició, que va viatjar el passat dissabte 29 de juny, està dirigida pels tècnics Xavier Salarich i Dídac González. La intenció d’aquesta segona estada -a la primera, a mitjans del mes de juny només hi van participar Cornella i Salinas per estar la resta en període d’exàmens- és poder realitzar “un alt volum de treball per seguir desenvolupant el pla i automatitzant moviments”, segons ha explicat Salarich, responsable tècnic del grup. L’equip entrenarà especialment les disciplines de gegant i eslàlom, a més de continuar amb el treball físic programat.

També es pretén “consolidar idees per mantenir el focus en els aspectes determinants”, a més d’aconseguir crear un bon ambient de treball per fer grup de cara a la pròxima temporada. L’expedició tornarà a Andorra el 5 de juliol, dia en què també esquiaran a Les Deux Alpes, on les condicions de neu d’aquests últims dies estan sent molt positives.

A aquesta estada no han pogut assistir Eric Mitjana i Ainhoa Piccino, que estàs recuperant-se de les seves lesions, i que estaran en disposició de poder esquiar a l’estada prevista a l’indoor de Peer, a finals del mes d’agost.