Roger Puig treballa a Andorra després d’entrenar eslàlom i gegant a Les Deux Alpes

Roger Puig ha estat entrenant del 12 al 19 de juny a Les Deux Alpes (França). L’andorrà, que aquests dies ja s’exercita a Andorra al gimnàs del Centre de Tecnificació d’Ordino, va realitzar un primer treball de base de pretemporada. Aquestes sessions també van servir “per provar el genoll abans de fer un estatge més seriós com és anar a Xile”, segons ha explicat Puig. “Tot va anar molt bé, el genoll molt bé”, ha dit l’esquiador.

La idea inicial era fer cinc dies d’eslàlom i quatre de gegant. Als entrenaments d’eslàlom l’equip ha trobat una nova línia de treball “que està fent que millorem moltíssim”, mentre que en gegant, per culpa del mal temps, de quatre dies previstos només es va poder realitzar una jornada d’entrenament. 

Roger Puig ha destacat el bon treball fet a l’estació francesa: “Hem tingut molt bones sensacions. Al principi era una mica reticent d’anar a Les Deux Alpes, però estem molt contents d’aquesta estada i de l’estat de la neu que ens hem trobat, perquè tot i els dies que es va haver de cancel·lar, la resta ha estat neu dura i sol i només un dia de neu humida”. 

La pròxima estada de neu de l’andorrà serà ja a Xile, quan viatgi a Colorado el pròxim 15 d’agost, per tres setmanes de treball intens a pistes.