Millora de punts per a Esteve en eslàlom i per a Cornella en gegant

Les curses de La Molina corresponents al Campionat de Catalunya absolut van deixar molt bon sabor de boca en l’equip andorrà. Primer, pels podis assolits, amb Xavier Cornella segon al gegant, i la victòria d’Àxel Esteve i la tercera posició d’Àlex Rius a l’eslàlom. I segon, perquè tant Esteve com Cornella van aconseguir rebaixar punts.

Àxel Esteve, 23.00

A l’eslàlom, la victòria d’Àxel Esteve li va reportar 23.00 punts FIS, la nota mínima que es pot assolir en una cursa FIS. Mai havia tingut aquesta puntuació, la qual cosa suposa un premi a la constància, ja que fins el moment la seva puntuació era de 23.21 punts FIS. Els 23.00 d’ahir a La Molina li faran mitjana amb els altres 23.00 que va assolir el passat 31 de desembre a Soldeu, quan va guanyar l’eslàlom. Els altres millors punts que havia assolit durant la temporada havien estat 23.42 a Val Palot el 9 de gener, o més recentment els 24.87 a la cursa FIS de Soldeu del passat 31 de març, quan va ser segon per darrera del francès Victor Muffat-Jeandet.

Xavier Cornella millora en gegant

Xavier Cornella també va assolir a la Molina el seu millor resultat de la temporada en gegant. L’andorrà va marcar 42.39 punts, quan durant la temporada la seva millor puntuació havia estat 46.89 el 18 de febrer a Bardonecchia. 

Dos eslàloms a Andorra

Demà dimarts i demà passat dimecres, Soldeu acollirà dos eslàloms FIS femenins i masculins, amb força presència dels esquiadors nacionals. 

FOTO: @smsalpine @michaeltoddmorin