Carla Mijares guanya el gegant i es proclama campiona d’Andorra

Avui s’ha disputat a la pista Avet de Soldeu el gegant femení dels Campionats Nacionals d’Andorra. Carla Mijares ha aconseguit la victòria i, a més, proclamar-se campiona d’Andorra de la disciplina.

Mijares s’ha imposat amb 1.40.09 guanyant a més les dues mànegues, amb 48.81 la primera i 51.28 la segona. Segona i tercera al podi han estat les espanyoles Arrieta Rodríguez, a 1.05, i June Garitano, a 1.33. 

A més, amb els 33.94 punts FIS que ha assolit avui Mijares, millora els seus actuals 42.84 que té en l’última llista de la FIS.

Clàudia Garcia, per la seva part, ha estat 6ª amb 1.42.28, a 2.19 de Mijares, mentre que Emma Ledesma ha acabat 23ª. Avui no han competit Íria Medina i Jordina Caminal, amb molèsties.

Carla Mijares, esquiadora: “Ha anat bastant bé, per ser gegant que no he entrenat gaire, no em puc queixar. A la primera mànega tenia la pista molt neta i es notava bastant i prou bé. Ara a la segona he patit una mica més, picant bastant, però bé. Sortia potser amb més llibertat, sense pressió, només volia fer dues mànegues sòlides i gaudir-ho. Sap greu que no han pogut córrer la Jordina i la Íria, però estic molt contenta de ser campiona d’Andorra”.

FOTO: FAE