Íria Medina, segona al gegant FIS previ al Nacional de dimarts

Avui s’ha disputat a la pista Avet el gegant FIS previ al Campionat Nacional que es preveu per demà dimarts. Al gegant femení s’ha imposat la francesa Zoe Douat amb 1.43.96, amb Íria Medina segona a 0.51. Al masculí ha guanyat el francès Victor Muffat-Jeandet amb 1.40.15.

L’esquiadora andorrana ha finalitzat segona a només mig segon de la francesa, mentre que tercera al podi ha estat l’espanyola Arrieta Rodríguez a 1.77.

Per la seva part, Clàudia Garcia ha estat 6ª, empatada amb la txeca Elese Sommerova amb +3.05, mentre que la també andorrana Emma Ledesma ha sigut 22ª. 

No han completat la primera mànega Carla Mijares i Jordina Caminal.

Gegant masculí

El gegant masculí ha estat per al francès Victor Muffat-Jeandet, que s’ha imposat amb 0.06 sobre l’italià Davide Leonardo Seppi, segon, i Gian Marco Paci, tercer a 0.58. El millor andorrà ha estat Robert Solsona, 13è, mentre que Eric Ebri, de l’EEBE U19, ha estat 16è, així com Pirmin Estruga 22è, Maià Font 26è i Martí Llort 42è. També han completat la cursa Jan Torres, 30è, i Marc Delgado, 49è.

No han completat la primera mànega Xavier Cornella i Àlvar Calvo, mentre que han quedat fora a la segona Àlex Rius, Marc Fernández, Salvador Cornella i Antoni Bea.

Calendari:

30 de març: SL NC a la pista Esparver

31 de març: SL FIS a la pista Esparver 

1 d’abril: GS FIS a la pista Avet

2 d’abril: GS NC a la pista Avet