La satisfacció de ser obridors de la Copa del Món a casa

Avui la Copa del Món tenia també la presència dels obridors andorrans. El diumenge en van ser Pirmin Estruga, Salvador Cornella i Pere Cornella i Marc Fernández, aquests a la primera mànega, mentre que a la segona ho ha fet també Eric Ebri.

Salvador Cornella, que ha estat el primer obridor avui, parlava de la feina feta prèviament per tenir la pista Avet en perfecte estat: “Una pista molt exigent en unes condicions molt bones, s’ha fet una molt bona feina per part dels derrapadors i de l’organització perquè avui ha fet una nevada bastant important i era difícil tirar-ho endavant, però s’ha aconseguit que surti el gel i és una pista bastant segura”.

Pere Cornella, per la seva banda, que portava avui la càmera que obre cursa, destacava la satisfacció de formar part d’aquesta Copa del Món: “Per mi fer d’obridor aquí és un gran honor. Poder estar competint amb les millors del món va molt bé i és molt divertit. Avui la neu està molt bé, una mica millor que ahir al gegant, més dura, i el traçat és exigent, però divertit, i estic molt content d’estar aquí”.

Igualment, Pirmin Estruga ha destacat l’estat de l’Avet: “Les condicions han sigut espectaculars, l’organització ho ha fet perfecte, ja s’ha vist, i el traçat no era molt complicat però és un ‘pistón’ i això fa que sigui complicat”.

FOTO: FAE