La Copa del Món de Les Deux Alpes, pendent de la meteorologia

La Copa del Món de boardercross de Les Deux Alpes (França) està sent condicionada per la meteorologia. Aquest divendres estaven previstes les qualificacions però ja es va anunciar el dia anterior el seu ajornament per les previsions de vent i neu. A hores d’ara, tampoc no hi ha res confirmat pel cap de setmana, perquè tot dependrà de l’evolució del temps, tot i que tot apunta a que la cursa es disputarà diumenge.

Mario da Cruz arriba a aquesta cita preparat per esprémer-se davant dels millors del món de l’SBX. Amb tot, les circumstàncies fan que l’espera estigui sent llarga. Després de la tempesta de neu i vent de les últimes hores, ara els treballs se centren en deixar la pista de competició en perfectes condicions.

Així les coses, l’organització treballa a contrarellotge per tenir-ho tot enllestit i poder decidir, finalment, el programa de competició exacte. El que de moment es planteja és l’opció de fer el Team Event el dissabte, i deixar pel diumenge la cita de la Copa del Món individual, en la qual Da Cruz estarà a la sortida.