Maeva Estevez: “Tinc moltes ganes de tornar a competir”

La rider Maeva Estevez, que es va lesionar al canell la passada tardor, es troba gairebé al 100% de la seva recuperació i espera poder tornar a tenir contacte amb la neu el més aviat possible. “Tinc moltes ganes de tornar a competir”, assegura la corredora de boardercross mentre continua els treballs de preparació física, juntament amb la resta d’esportistes de la FAE, a les instal·lacions del Centre de Tecnificació d’Ordino.

El treball de pretemporada augmenta cada dia per a tots els membres dels equips nacionals de la FAE i també per a Maeva Estevez, que vol passar pàgina de la seva lesió que l’ha deixat fora de combat durant tot l’hivern en l’SBX. “Estic molt bé, amb  moltes ganes de tornar a la neu, de tornar a lliscar”, confirma l’andorrana, que porta tot aquest temps focalitzada en la recuperació del seu canell: “He pogut treballar mot bé durant tot l’hivern, hem pogut recuperar la mà”. “Estic gairebé al 100%”, afirma l’esportista de la FAE, “tinc moltes ganes de tornar a competir i de poder estar al nivell competitiu que no he pogut estar els últims mesos”, clou.

La rider andorrana es va lesionar el passat mes de novembre al radi de la seva mà esquerra durant un entrenament a Pitztal. Aleshores es va determinar que el procés de recuperació s’havia d’establir amb calma per aconseguir una bona tornada a l’activitat sense posar en risc la mà. Ara, Estevez segueix el camí de consolidació de la recuperació en aquest inici de pretemporada.