Roger Puig, 7è a l’eslàlom que tanca els Campionats del Món d’Espot

Els Campionats del Món de para alpí d’Espot han finalitzat avui per a Roger Puig amb la cursa d’eslàlom. L’andorrà ha estat 7è, un nou top10 per a ell, que també ha estat el millor de la seva categoria 9.2.

Puig ha aconseguit el 7è temps a la primera mànega, mentre que a la segona ha aconseguit mantenir la posició fins al final a una pista dura i complicada. El traçat avui era molt difícil i Puig ha hagut de lluitar molt les dues mànegues.

La pista comptava amb un mur molt exigent i gelat que ha complicat molt les baixades als esquiadors. Amb tot, l’andorrà s’ha mantingut ferm per consolidar la seva 7ª posició.

Ara l’andorrà canvia el xip i torna a pensar en la Copa del Món, perquè en uns dies torna la competició, ara de velocitat. Serà del del 6 al 11 de febrer, a Saalbach-Hinterglemm, a Àustria, amb entrenaments de descens, dues curses de descens i dos supergegants.

Roger Puig, esquiador: “7è del món, el millor resultat que hem aconseguit a data d’avui en Campionats del Món, i millor de la meva categoria 9.2, que també és un extra per estar content. Una carrera molt lluitada, molt dura. Aquesta pista d’Espot té un mur amb molt pendent i molt llarg que s’ha lluitat moltíssim i al pla a deixar-se anar. El temps han estat molt bé, molt a prop dels rivals pròxims i estic molt content del resultat final”.

Pol Aguilà, entrenador: “Estem molt contents, especialment amb el resultat d’avui. 7è del món... ha estat un molt bon resultat. El Roger ha lluitat molt la cursa, que no era gens fàcil per les condicions i estem contents en general de com han anat els Mundials i ara a preparar les pròximes curses de velocitat de Saalbach”.