Copa d’Europa d’eslàlom, EYOF, i a Andorra el gegant al Pas de la Casa i la Copa Burger King

Avui la competició en esquí alpí tenia quatre fronts: Carla Mijares disputava la Copa d’Europa d’eslàlom, els EYOF acollien el supergegant per tancar la competició, i ja a Andorra el Pas de la Casa rebia un gegant FIS corresponent al Trofeu Francesc Viladomat, mentre que al Tarter s’ha celebrat el Trofeu Marmota corresponent a la Copa Burger King.

Copa d’Europa d’eslàlom

A Vaujany (França), Carla Mijares ha disputat la Copa d’Europa d’eslàlom. Avui se celebrava el segon eslàlom. Després de no poder acabar ahir, avui tampoc ha pogut arribar a baix en la primera mànega. Amb tot, el seu primer parcial la situava en la 52ª posició, tot i que després se sortia.

EYOF

A Tarvisio (Itàlia), el Festival Olímpic de la Joventut d’Europa (EYOF) ha celebrat avui la seva última jornada amb el supergegant. Si bé participaven Eric Ebri i Pirmin Estruga, aquest últim finalment no ha competit i només ho ha fet Ebri, que ha estat 51è.

Gegant FIS al Pas de la Casa

A Andorra, al Pas de la Casa s’ha disputat el Trofeu Francesc Viladomat, un gegant FIS amb força representació andorrana. En la cursa masculina, si bé Robert Solsona ha estat segon, en 5ª posició ha finalitzat Marc Fernández, corredor del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu. També Pere Cornella ha estat 8è avui, mentre que Adrià Prats ha acabat 10è, Ferran Torres 15è, Nicolas Piccino 17è, Carlos Salinas 19è, Enzo Fuentes 20è, Marc Delgado 27è i Joan Bastida 34è.

Trofeu Marmota

La competició de base continua a Andorra amb la Copa Burger King que avui ha viscut una nova jornada. Era el dia del Trofeu Marmota, un supergegant U12 al Tarter que ha organitzat el Soldeu Esquí Club (SEC). Demà, nova cursa de base, en aquest cas el Trofeu Crèdit Andorrà de la Copa Ford en la categoria U10, també al Tarter i també amb organització del SEC.