Roger Puig, 9è al descens dels Mundials i novament primer en la categoria 9.2

Avui Roger Puig ha tornat a mostrar el seu nivell amb un altre top10 en els Mundials d’Espot, en aquesta ocasió la 9ª posició al descens de la cita mundialista. L’andorrà, a més, ha estat el millor del món en la seva categoria 9.2.

El descens dels Mundials s’ha pogut celebrar avui a Espot com es va preveure una vegada es van completar els canvis obligats del principi de la setmana, amb el vent i la neu que ho va condicionar tot. Roger Puig ha estat 9è en el que suposa un altre top10 per a l’andorrà, que s’està mostrant molt regular en tota la competició.

Avui la victòria ha estat per a l’austríac Markus Salcher, seguit pel suís Robin Cuche i el canadenc Alexis Guimond. Puig ha acabat per davant dels nord-americans, alemanys, francesos i austríacs.

Ara la competició canvia el rumb cap a la tècnica. Demà dijous 26 es disputa el gegant. Després, dia de descans divendres, per tornar a competir el dissabte amb l’eslàlom, que serà l’última jornada de cursa per a Roger Puig a aquests Mundials.

Roger Puig, esquiador: “Avui han estat dues mànegues, una d’entrenament i una altra de carrera. A la carrera he estat millor que als entrenaments perquè he corregit els errors puntuals que havia vist, en ser més net a l’entrada al mur i ficar-me en posició de velocitat entre les portes per guanyar una mica de velocitat i retallar aquella mica de temps que volia. 9ª posició, molt a prop dels de davant, a 0.02 i 0.2, estic allà i podia haver quedat una mica més endavant amb res. I, després, millor 9.2 del món, de la meva categoria. Ens estem assentat en aquestes posicions en velocitat”.

Pol Aguilà, entrenador: “Bastant contents de com ha anat el bloc de velocitat. En super i en descens hem complert els objectius i hem millorat els resultats històrics i estem bastant contents. A la combinada, a l’eslàlom, un cavallet ens va deixar fora, però estem bastant contents de com hem planejat aquest bloc de velocitat. Hi ha marge de cara a les pròximes curses de velocitat les pròximes setmanes”.